Post Info TOPIC: Kerro meille veneilytarina!
Wave

Date:
Kerro meille veneilytarina!
Permalink   


Kerro meille veneilytarina!

Kuvittele, että vietät erityisen mukavaa päivää veneillen. Eläydy tilanteeseen ja kirjoita päivän tapahtumista ja asioista, jotka vaikuttavat päivän onnistumiseen. Kirjoituksen pituus ja muoto on vapaa. Tärkeintä on, että teet tarinastasi omannäköisesi.

Tarinoita käytetään Länsi-Suomen muotoilukeskus Muovan (Taideteollinen korkeakoulu/Vaasan Yliopisto) tutkimuksessa, jossa visioidaan veneilyyn liittyviä tulevaisuuden palveluita ja tuotteita. Kaikki tarinat tullaan käsittelemään ehdottoman luottamuksellisesti. Kirjoituksia tullaan käyttämään vain tutkimustarkoitukseen eivätkä yksittäisten vastaajien tiedot tule näkyviin. Lisätietoa tutkimuksesta löydät osoitteesta: http://www.muova.fi/wave.html.

Lähetä tarinasi sähköpostilla viimeistään 1.8.2009 mennessä osoitteeseen veneilytutkimus@taik.fi. Liitä kirjoitelmaan yhteystietosi, syntymävuotesi sekä maininta siitä kuinka kauan olet harrastanut veneilyä. Kaikkien tarinansa määräaikaan mennessä lähettäneiden kesken arvotaan 5 kpl 20 lahjakortteja S-ryhmän liikkeisiin. Arvonta suoritetaan 10.8.2009 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard